22.4.07

En jävla helg, frågor och svar i kronologisk i ordning:

1 Tackade föreningen JA! ja till Fred Anderssons inbjudan att delta i utställningen ”Bra konst” på Vikingsbergs konsthall?
JA!

2 Har föreningen JA! skickat sitt verk, en dvd, per express den 12 april till Vikingsbergs konsthall, attention Ami Kinell?
JA!

3a Har föreningen JA! varit tillmötesgående och kontaktat Vikingsbergs Konsthall inför utställningen?
JA!
3b Finns det vittnesmål samt bevis i form av mail för detta?
JA!

4 Erbjöd sig föreningen JA! att personligen överlämna en kopia av den påstått försvunna dvd:n, då Vikingsbergs konsthall framhärdade i att den inte kommit fram?
JA!

5 Då Vikingsbergs konsthall påstod att det inte fanns teknik till föreningen JA!s verk, och dessutom att det inte fanns någon tidsmässig möjlighet att installera verket, erbjöds sig då föreningen JA! att själva installera verket?
JA!

6 Gick Vikingsbergs konsthall föreningen JA! tillmötes och erbjöd sig att betala hyrkostnaderna för den teknik som krävdes för att visa föreningen JA!s verk ”Mellan kommunikation och verklighet - några aspekter av jämlikhet.”?
Nej!

7 Åkte föreningen JA! i en hyrd minibuss med ihoplånad teknik till Vikingsbergs konsthall på vernissaget för att installera sitt verk?
JA!

8 Tvingades föreningen JA! av Vikingsbergs konsthall att uppvisa legitimation då de bad om att få sina exemplar av utställningskatalogen?
JA!

9 Var det bråk som sedan uppstod mellan Vikingsbergs konsthalls personal och föreningen JA!s styrelse planerat, och en del av föreningen JA!s konstverk?
NEJ!

10 Slutade det hela med att föreningen JA! tvingades att polisanmäla Vikingsbergs konsthalls Bengt Boreson för stöld av verket och därtill för sexuella trakasserier?
JA!

11 Har Vikingsbergs konsthall bett föreningen JA! om ursäkt?
NEJ!

12 Uppmanar styrelsen för föreningen JA! övriga utställare inom ramen för utställningen ”Bra konst” att dra tillbaka sina verk och bojkotta utställningen?
JA!

2 Comments:

Blogger Lisa said...

hej vänner!
tack för i lördags. stiligt ordnat på bloggen.
galna konsthallschefer utan respekt för samtidskonsten eller konstnärerna. allt som inte är en tavla med fyra hörn av vit solitär manlig man är tydligen komplett ogreppbart och kan därmed vara vad som helst i deras ögon. pinsamt. pissamt. piss man.

7:26 em  
Anonymous Anonym said...

jag undrar om det är okej för vem som helst att ställa sig vid Nimis eller Skriket och sexuellt trakassera kvinnor och hänvisa att det bara är en del av konstverket...

och bara på skoj är det ju också.

tack alla för i lörd.

petra

12:56 em  

Skicka en kommentar

<< Home